Kosten van een soppas

De vergoeding voor een soppas bestaat eigenlijk uit twee onderdelen; het loon voor de soppas en het bemiddelingsbedrag. Wanneer u zich bij ons inschrijft hoeft u in eerste instantie nog niets te betalen. U hoeft pas een bemiddelingsbedrag te betalen wanneer wij een geschikte soppas voor u hebben gevonden. U betaalt het loon aan de soppas pas op het moment dat deze aan het werk is voor u.  

Loon voor de soppas

De soppas ontvangt van u een vaste vergoeding van € 13,50 per uur. De soppas ontvangt dit bedrag voor elk uur dat hij of zij voor u aan het werk is. Het vakantiegeld zit hierbij inbegrepen. De vergoeding zal dus nooit hoger worden dan € 13,50 per uur. De vergoeding voor de Soppas betaalt u aan de Soppas zelf. Dit gaat dus niet via ons. 

Bemiddelingsbedrag

Het bemiddelingsbedrag wordt bepaald aan de hand van het aantal uur dat u wil dat de soppas voor u aan het werk gaat. U vindt hieronder de berekening van het bemiddelingsbedrag:

Bemiddelingskosten Soppas.nl (inclusief BTW)
Basisbedrag:€ 25,75
Extra bedrag per opgegeven uur:€ 3,50

Het totaalbedrag betaalt u alleen indien wij daadwerkelijk gegevens van een hulp leveren. De kosten voor bemiddeling kunt u naar ons overmaken zodra u een factuur ontvangt. Als wij geen hulp beschikbaar hebben, bent u ons niets verschuldigd.

Hieronder kunt u berekenen wat de eenmalige bemiddelingskosten bedragen voor uw aanvraag.

Ik wil me graag inschrijven voor oppas en huishoudelijke hulp

Nadat wij een potentiële soppas hebben gevonden en u het bemiddelingsbedrag heeft betaald, heeft u een jaar garantie. Mocht er geen klik zijn tussen u en de soppas dan zoeken we (max. één jaar) gratis voor u verder tot we een geschikte soppas hebben gevonden. Het bemiddelingsbedrag hoeft u gedurende die periode niet nog een keer te betalen.